albert nadj

FK Partizan do daljeg bez sportskog direktora

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan odlučio je danas da u budućem periodu funkcija sportskog direktora ostane upražnjena do isteka mandata aktuelnog rukovodstva crno-belih.
U saopštenju na klupskom sajtu ističe se da je prihvaćen predlog Sekretarijata, a da je odluka motivisana „razlozima racionalizacije, smanjenja troškova i objedinjavanja poslova u okviru sportskog sektora kluba“.
-UO je izrazio zahvalnost dosadašnjem sportskom direktoru Albertu Nađu na velikom doprinosu rezultatima kluba prethodnih godina i izrazio uverenje da će, kao član UO, i dalje doprinositi svojim radom, iskustvom i znanjem budućim uspesima kluba – navodi se u saopštenju Partizana i dodaje da je klub pristupio realizaciji ranije usvojenog plana reorganizacije, racionalizacije i dugoročne finansijske konsolidacije.
Uprava crno-belih usvojila je izveštaj trenera prvog tima o proteklom prvenstvu i ostvarenim razultatima, izrazivši uverenje da će predstojeći pripremni period i prelazni rok stvoriti uslove da se obezbede rezultati adekvatni ambicijama i ugledu kluba.
Upravni odbor Partizana ovlastio je Sekretarijat kluba da obavi sve poslove u prelaznom roku sa ciljem uspostavljanja finansijske stabilnosti i očuvanja neophodnog kvaliteta igračkog kadra.

Povezana vest:  Obala Slonovače - El Salvador 2:1