Igranje na platou - Avalski toranjBeogradska izletišta se vraćaju u modu

Sezoni sladoleda uglavnom se najviše raduju najmlađi, zato je kompanija Nestlé odlučila da ove godine malim ljubiteljima ledene poslastice omogući nezaboravno leto, a odrasle da podseti na lepa, a pomalo zaboravljena mesta u prirodi, koja su odličan izbor za porodičan izlet.
Svake subote i nedelje od 12 do 14 časova tokom juna i u prvoj polovini jula svi mali posetioci beogradskog zoološkog vrta, uz Nestlé sladoled, dobiće i besplatno oslikavanje lica, prema raznim likovima životinja. U isto vreme, omiljeno izletište Beograđana – Avala, postaće svojevrstan zabavni park u kome će deca imati priliku da učestvuju u raznim igrama, kreativnim radionicama kao i da se oprobaju kao glumci u predstavi Nestlé Sladoledići.
Izletište na Avali ove nedelje od 13.30 do 15.30 časova postaće pravi „poligon sladoleda i igara“. Animacije i igrice za decu održaće se u kafiću na platou Avalskog tornja. Najmlađi sladokusci će imati priliku da učestvuju u kreativnim radionicama i igricama, a za sam kraj avanture deca će učestvovati kao glumci u interaktivnoj predstavi. Termini budućih akcija biće dostupni na zvaničnoj Facebook stranici Nestlé sladoleda (https://www.facebook.com/#!/nestlesladoledi.rs).
Pored ovih iznenađenja, najmlađi ljubitelji sladoleda mogu uživati i u mnoštvu novih ukusa, kao što su Sunđer Bob u kombinaciji banane i čokolade, voćni slatko-kiselkasti Pirulo Lollipop, prepoznatljivi Cipiripi ukus u vafel čašici i mnogi drugi, dok se u dečijim sladoledima ovog leta kriju se i zlatne kartice, koje dobitnike vode u celodnevnu posetu fabrici sladoleda u Staroj Pazovi.

Povezana vest:  Dance4Life: Jedan je cilj - igraj za život!