Savo Milosevic bijeljinaBijeljina od ponedeljka domaćin Turnira prijateljstva

Fudbalski „Turnir prijateljstva“ počeće u ponedeljak u Bijeljini, a učestvovaće će 15 ekipa iz regiona i italijanski Milan kao specijalni gost.
Ekipe će biti sastavljene od fudbalera koji su rodjeni 2000. godine i kasnije, a učešće su prijavile Crvena zvezda, Rijeka, Željezničar, Vardar, Partizan, Osijek, Velež, Olimpija, Dinamo, Vojvodina, Borac iz Banjaluke, Budućnost, Sarajevo, Sloboda Tuzla i OFK Beograd.
-Osnovni cilj i ideja turnira je da pružimo moguanost nekim novim klincima da se pokažu, druže i sklope nova prijateljstva sa vršnjacima iz drugih država, o čemu govori i samo ime turnira. Nadam se da je ovo pravi put za uspostavljanje saradnje u regionu, a sportisti su ti koji treba da daju primer. Na ovim dečacima je da pokažu da sport može i mora da zbližava ljude – rekao je idejni tvorac turnira Savo Milošević.
Akciju su pomogli fudbalski savezi svih država iz regiona.
Dolazak na turnir su već potvrdili Srećko Katanec, Ivan Gudelj, Dejan Savićević, Zdravko Mamić i Momčilo Vukotić. Mečevi će se igrati na četiri terena u Bijeljini, Johovcu, Stanišiću i Janji.

Povezana vest:  Fudbaleri Zvezde protiv Borca nastavili pobednički niz