slavisa stojanovic cz jav (1)

Stojanović: Odluka o odlasku nije isključivo moja

Dosadašnji trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da je želeo da nastavi da radi u tom klubu, ali da odluka o ostanku nije bila samo njegova. 
-Prekinuo sam svoj odmor i došao u Beograd sa željom da nađemo rešenje za aktuelne probleme i popričamo o ciljevima za novu sezonu, ali na žalost u tome nisam bio uspešan. Razloga za moj odlazak ima više, prouzrokovani su mnogo čime i odluka nije isključivo samo moja – izjavio je Stojanović.
Zvezda je u prošloj sezoni osvojila prvu titulu šampiona Srbije posle šest sezona. 
-Ostvarili smo cilj koji nam je bio postavljen kao imperativ na početku sezone. Drago mi je što smo usrećili mnoge. Put je bio težak i pustio je svoje posledice. Na tom putu nikad nisam bežao od odgovornosti – naveo je Stojanović. 
On se zahvalio svima u klubu i istakao da je ponosan. 
-Hvala Crvenoj zvezdi na poverenju u protekloj sezoni, navijačima na fascinantnoj podršci i vetru u leđa koji nas je vodio do cilja, stručnom štabu na saradnji, svim zaposlenima i igračima na vanzemaljskoj energiji. Oni su izneli najveći teret. Ponosan sam što sam bio deo ove price – rekao je Stojanović. 
Iako je osvojila titulu u domaćem prvenstvu, Zvezda neće igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto je u međuvremenu suspendovana iz evropskih takmičenja na godinu dana. 

Povezana vest:  Pobede Bajerna i Lajpciga