Episode3 TwitterRafina u adidas „Dugout“ emisiji na YouTube kanalu, u okviru FIFA Svetskog kupa 2014 TM

U prvoj fazi ispadanja sa FIFA Svetskog Kupa u Brazilu 2014, adidas prikazuje svoju najnoviju internet emisiju, direktno sa Svetskog prvenstva: „Dugout“, koja se strimuje na YouTube kanalu.
Danas je u brazilskom klubu Regatas Flamengo, Gavea, održana treća u nizu adidas Dugout emisija iz Rio de Žaneira u kojoj je gost brazilska zvezda Rafa Alkantara, poznatiji kao Rafina. Pored njega , predstavljena je još jedna epizoda adidas pametne lopte, miCoach Smart Pover Ball. Pametna lopta poseduje senzore koji pomažu pri merenju brzine, ugla šuta , putanje i okretanja lopte, a izazov se sastoji u tome da je isprobaju legende Svetskog prvenstva, Karlos Valderama i Kafu, kao i najbolja kolumbijska fudbalerka Nikol Regnier, a svi oni pokušavaju da nadmaše brzinu koju je postigao Patrik Viera.
Internet emisije Dugout mogu se pogledati na adidas YouTube strani.
Emisiju vode zvezda KICKTV Lajla Ana-Li i Hju Vizi. adidas Dugout više neko ikada milionima fudbalskih fanova približava fudbalske legende, omogućavajući razmene mišljenja, procene i reakcije na sve ono što se dešava u Brazilu na terenu, ali i van njega. Serija od šest epizoda emituje se tokom celog prvenstva, a finala epizoda emituje se na veče finalne utakmie Svetskog prvenstva 12. jula.

Povezana vest:  Ronaldo: Mogao bih da se vratim u Junajted

Najnoviju epizodu pogledajte OVDE!

Pridružite se adidas fudbalskoj konverzaciji na www.facebook.com/adidasfootball ili na Tviteru: @adidasfootball.

Raspored narednih ‘Dugout’ interaktivnih konferencija:

Dugout – 28.jun
VIDEOURL: https://www.youtube.com/watch?v=Y7DTE2GNZZ8

Dugout – 3. jul
VIDEO URL: https://www.youtube.com/watch?v=GWJP4dd4Alg

Dugout – 12. Jul
VIDEO URL: https://www.youtube.com/watch?v=PNgG5wtBZdI