humels slavlje

SP BRAZIL 2014
Humels: Zasluženo smo pobedili

Nemački fudbaler Mats Humels ocenio je danas da je njegova reprezentacija zasluženo pobedila Francusku I izborila plasman u polufinale Svetskog prvenstva. -Igramo fudbal na vrhunskom nivou, imamo kvalitet za osvajanje prvenstva. Francuska je vrhunska ekipa i danas je bila teška utakmica – nije bila obična setnja kroz park. Mislim da smo zasluženo pobedili – rekao je Humels, strelac jedinog na utakmici.
Nemačka je danas u Rio de Žaeniru pobedila Francuku s 1:0, a Humels je u 13. minutu posle centaršuta Tonija Krosa iz slobodnog udarca postigao gol glavom.
-Centaršut Krosa je bio odličan, a ja sam se našao na pravom mestu u pravo vreme. Ponosan sam što sam postigao gol – rekao je Humels.
Selektor Nemačke Joakim Lev rekao je da je dobra igra njegovih igrača u odbrani odlučila pobednika prve četvrtfinale utakmice.
-Obe ekipe su u odbrani odigrale veoma dobro u odbrani… Mada mislim da smo mi u odbrani bili mnogo pokretljiviji i da smo malo bolje odigrali. To je odlučilo pobednika, zatvorili smo njihove napadače I oni nisu uspeli da dođu do izjednačenja – rekao je Lev.
Nemačka će se u polufinalu Svetskog prvenstva sastati s pobednikom duela između Brazila i Kolumbije.

Povezana vest:  Kaka 10 dana van terena zbog povrede butnog mišića

PHOTO: Martin Rose / Getty Images Sport