goran_stevanovic_trener_fk_partizanStevanović obećao bolje izdanje Partizana

 

Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović rekao je da će ekipa u nedelju protiv kulskog Hajduka pokušati da prikaže kvalitetnu igru i da se vrati u pobednički ritam.

-Hajduk će, posle dva poraza, vrebati svoju priliku u Kuli. I mi smo rešeni da u ovom meču napravimo nešto više i vratimo veru, kao što je bilo u Čačku protiv Borca – rekao je na konferenciji za novinare Stevanović, čija ekipa je u prošlom kolu kod kuće odigrala bez bodova protiv Javora.

Povezana vest:  Indija domaćin SP za igrače do 17 godina

Strateg crno-belih kazao je da očekuje tešku utakmicu, pošto je Hajduk ekipa koja vrlo retko gubi na svom terenu.

-Hajduk je izuzetno kvalitetna ekipa, pogotovo igraju dobro kod kuće. Gledao sam ih u prethodna dva kola protiv Vojvodine i Čukaričkog. Hajduk ima svoj stil igre i ne menjaju ga već godinama – kazao je on.

Povezana vest:  Gavrić: Želimo duplu krunu

Stevanović je dodao da očekuje i u Kuli očekuje veliku podršku navijača.

-Između navijača i košarkaša našeg kluba postoji razmena energije… To je ta ljubav koju i mi želimo. Znam da moramo da je zaslužimo i na dobrom smo putu da to učinimo – zaključio je Stevanović.

On je dodao da će u kombinaciji za tim u nedelju biti i igrač sredine terena Radosav Petrović, koji je u prošlom kolu pauzirao zbog žutih kartona.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Vilja: Prolazimo dalje ukoliko pobedimo Čile

Ekipa Partizana sutra će otputovati u Novi Sad, gde će prespavati i na dan utakmice otići u Kulu. Crno-beli trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli Jelen Super lige sa 41 bodom, pet manje od Crvene zvezde. Utakmica 18. kola Jelen Super lige između Hajduka i Partizana igra se u nedelju od 14 sati u Kuli.