novi dres_3Fudbaleri dobili novi dres za SP u Južnoj Africi

 

U starom dvoru, u centru Beograda predstavljen je  novi dres fudbalske reprezentacije Srbije! Pored dresa u kome će se srpski Orlovi pokazati premijerno su prikazani i kompleti za trening, u dve boje, oprema za put ali najviše pažnje privukao je novi dres SRBIJE!

Svečanosti su prisustvovale brojne javne ličnosti iz sveta sporta, politike i estrade. Predsednik FSS Tomislav Karadžić bio je domaćin a među zvanicama viđeni su Miroslav Mišković vlasnik Delta holdinga, Milija Babović, Ivica Dačić Ministar unutrašnjih poslova republike Srbije, Dragan Šutanovac Ministar odbrane Republike Srbije kao i funkcioneri iz raznih sportova ali i selektori košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković i vaterpolo delfina Dejan Udovičić a novi dres_1“predvođeni su bili” Aleksandrom Šoštarom predsednikom Sportskog saveza Srbije a među prisutnima je bio i Peđa Sarić novoizabrani glavni i odgovorni urednik Sportskog žurnala, najtiražnijeg sportskog lista na Balkanu. I dok su fotoreporteri jurili da slikaju Šutanovca, Dačića, Miškovića, Karadžića i Antića zajedno a novinari “jurili” izjave u odličnom ambijentu Starog dvora i u organizaciji Delta sporta i Fudbalskog saveza Srbije viđen je novi dres reprezentacije Srbije a izgleda das u svi ponosni na njega.

Povezana vest:  Partizan na BATE sa Markom Lomićem?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić rekao je večeras da će zajedno sa igračima učiniti sve kako bi na predstojećem planetarnom skupu predstavio zemlju na najbolji način. Crveni dres u kojem će reprezentacija Srbije igrati kao gost na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, predstavljen je u Skupštini novi dres_2grada. Organizatori manifestacije nazvali su dres istorijskim, pošto će selekcija Srbije u njemu prvi put samostalno učestvovati na

Povezana vest:  Džekson Martinez u Portu do 2017.

Mundijalu.

Selektor Antić rekao je da mu se dopada dres, ali da je njegov kvalitet grb Srbije, za koji će se reprezentativci od 11. juna do 11. jula boriti u Južnoj Africi.

-Dres je lep, moderan, ali njegov kvalitet je u ovom grbu. Obećao sam i održaću reč da ćemo ga natopiti znojem i uraditi sve kako bismo predstavili zemlju u najboljem svetlu – rekao je Antić novinarima u Skupštini grada. – Svesni smo činjenice da ćemo imati mali period za pripreme, ali Svetsko prvenstvo je svake četvrte godine i svaki igrač će morati da se potrudi. Obradović je počeo da bude onaj stari… Pokazao je psihičku stabilnost i dobro oseća igru.

Povezana vest:  Real pobedio Malagu za novi klupski rekord

Na pitanje novinara da li zbog povreda pojedinih igrača planira da pozove nove, Antić je rekao: -Ima vremena, sve pažljivo radimo, ne prepuštamo ništa slučaju i improvizaciji.

Program su vodili Aleksandar Stojanović i Dejan Pantelić, a u program su učestvovali orkestar Vojkana Borisavljevića, SO Sabi bend, deca iz studija glume DADOV, manekeni studija CLICK i balet Pozorišta na Terazijama.

Dres je predstavljen uz pomoć najnovije tehnologije holograma I multimedijalne prezentacije