RIO DE JANEIRO JULY 12 Posto Adidas - The Dugout with guest David Beckham 066Dejvid Bekam predviđa pobedu Argentine na FIFA Svetskom prvenstvu u Brazilu

Bivši kapiten Engleske reprezentacije i fudbalska zvezda Dejvid Bekam predviđa da će Argentina biti pobednik FIFA Svetskog prvenstva u Brazilu. Engleska legenda dala je predviđanje u finalnoj epizodi „Dugout“ , u emisiji koja predstavlja novu formu press konferencija koju je kreirao adidas za fanove širom sveta povodom Svetskog prvenstva u fudbalu 2014. kako bi svi koji žele mogli da vide i čuju fudbalske zvezde uživo i da im postavljaju pitanja putem Tvitera @adidasfootball.
U finalnoj epizodi „Dugout“ emisije u brazilskom klubu Regatas Flamengo , Gavea , Dejvid Bekam je govorio o predstojećem finalu Aregentine i Nemačke i ispričao svoju ličnu istoriju sa adidas Predator kopačkama, koje 16. jula obeležavaju 20 godina kada će biti i promocija najnovijih Predator kopački.
Govoreći u emisiji, Bekam je izjavio: „Ovo je bilo zaista fantastično prvenstvo, sa dva velika tima u finalu. Iako nemaju zvezde, Nemačka ima fantastičan tim, u kome svi zajedno igraju jako dobro, i igrali su neverovatan fudbal na ovom prvenstvu. Argentina takođe ima sjajan tim, ali oni imaju i Mesija, koji je izuzetan i neverovatano dobar fudbaler i koga jedva čekam da gledam sa mojom decom na ovoj najvećoj fudbalskoj sceni. Zato navijam za Argentinu da pobedi sa 3-1.“
Bekam je takođe izdvojio i kolumbijsku fudbalsku zvezdu Hamesa Rodrigeza kao jednog od boljih igrača Svetskog prvenstva, sa njegovim golom protiv Urugvaja sa kojim je zablistao na prvenstvu.
Bekam je dodao „Moj savet Hamesu bi bio da nastavi da uživa u ovoj fenomenalnoj igri i da ne obraća pažnju na sve ono što ga neminovno prati na ovom prvenstvu. On ima odlike prave zvezde i pred njim je neverovatno svetla budućnost. On je tako mlad, sa već toliko značajnog iskustva. On sigurno može postati jedan od najboljih svetskih fudbalera“.
Bekam je izrazio i divljenje prema brazilskim fudbalerima sa kojima je igrao u toku svoje karijere i prokomentarisao uspon MLS lige koja je transformisana od njegovog prelaska iz Real Madrida u SAD daleke 2007.
Emisiju vode KICKTV prezenteri Lajla Ana-Li i Hju Vizi. adidas Dugout više neko ikada fudbalske legende približava milionima ljubitelja fudbala, uz omogućavanje razmene mišljenja, procena i reakcija na sve ono što se dešava u Brazilu, kako na terenu, tako i van njega. Serija živih live stream konferencija prikazana je tokom trajanja prvenstva, a gosti su bili svetske fudbalske zvezde, među kojima su: Kafu, Fernando Hiero, Patrik Viera i Kaka.
Poslednja epizoda je prikazala i adidas miCoach Smart Ball Power izazov. Pametna lopta sadrži u sebi senzore koji pomažu pri merenju brzine, putanje i obrta same lopte tokom udarca. U poslednjem izazovu Kaka pokušava da pobedi Patrika Vieru koji je postigao sa ovom loptom najveću brzinu udarca, od 111 km na čas.
Kao sponzor fudbalskih reprezentacija Argentine i Nemačke koje se ponovo susreću u finalu, adidas, svetski vodeći fudbalski brend je potvrdio svoju priču o uspehu na FIFA Svetskom prvenstu u Brazilu! Kao što dominira na terenu, adidas je brend koji tokom Svetskom prvenstva dominira i na svim kanalima društvenih medija. Postavljanjem dobro isplaniranog sadržaja tokom pet nedelja trajanja prvenstva, adidas kampanja #allin or nothing (sve ili ništa) je vrlo snažno zastupljena na kanalima komunikacije kao što su Twitter, YouTube, Facebook, Instagram i Tumblr.

Povezana vest:  Gvardiola: Siti je napredovao od osvajanja titule