aleksandar_kolarov_repKolarov: Bolji tim ili odlazim iz Lacija

 

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov priznao je da će u letnjem prelaznom roku pokušati da izdejstvuje odlazak iz Lacija ukoliko rimski klub ne pokaže želju da stvori tim za velika dela.

-Svi znaju da mi je želja da igram za tim sposoban da se bori za ambiciozne ciljeve. Ne znam, ipak, šta mi budućnost nosi i da li ću iz Rima otići na leto ili u zimskom prelaznom roku ili možda čak i kada mi ugovor istekne 2012. Godine – kazao je Kolarov za dnevnik Republika.

Povezana vest:  Radnički doveo treće pojačanje, stigao Marko Živković

-Sačekaću kraj sezone da sednem da razgovaram sa predsednikom (Klaudiom Lotitom) i da utvrdimo da li možemo da nastavimo našu saradnju – dodao je 24-godišnji Kolarov.

Mediji već dugo pišu o interesovanju milanskog Intera za levog beka Lacija, koga je tim trenera Žozea Morinja navodno želeo da dovede već u januaru. Sportski direktor Intera Marko Branka ranije ove nedelje je indirektno potvrdio da neroazuri još prate Kolarova.

Povezana vest:  Milovanović: Zvezda je favorit, ali želimo iznenađenje

-Da, možemo da kažemo je on dobar fudbaler – odgovorio je Branka na pitanje o Kolarovu.

Prelazak u Milano ne bi smetao ni reprezentativcu Srbije, koga posebno privlači mogućnost da sarađuje sa Morinjom. Portugalski trener je i sam nekoliko puta hvalio Kolarova.

-On je jedan od najboljih trenera na svetu i uvek je lepo kada dobijete komplimente od njega… Ipak, videćemo koje su namere Lacija i koliko sam im ja bitan – rekao je Kolarov.

Povezana vest:  Poginuo Avi Koen