zoran_tosic_rep_fudKeln želi da zadrži Tošića

 

Nemački bundesligaš Keln želeo bi da zadrži reprezentativca Srbije Zorana Tošića, ali u ugovoru sa Mančester Junajtedom ne postoji opcija da ga kupi na kraju sezone.

-U ovom trenutku nam je prioritet da zadržimo Tošciha i u narednoj sezoni, ali to zavisi od odluke Aleksa Fergusona. Ukoliko mu menadžer Mančestera dozvoli da i dalje igra na pozajmici, on će ostati kod nas – rekao je za Kikers generalni menadžer Kelna Mihael Majer.

Povezana vest:  Debitanti Škuletić i Kostić na spisku za Portugaliju

Ferguson se za sada nije izjasnio da li će na kraju sezone vratiti Tošića u tim. Ako mu i dalje ne bude potreban, mogao bi da mu dozvoli da igra na pozajmici, ali i da ga stavi na transfer listu.

Tošić je u Keln stigao u januarskom prelaznom roku i u ovoj polusezoni odigrao je 12 utakmica za „jarčeve“. U finišu šampionata bio je najbolji igrač tima i u poslednjih pet utakmica postigao je pet golova.

Povezana vest:  Đenova dovela Pinilju iz Kaljarija

-Sada nam samo ostaje da sačekamo šta će reći Ferguson. Ako ga ne vrati u ekipu, verujem da ćemo mi imati prednost u odnosu na sve ostale zainteresovane klubove, jer Tošić uživa u Kelnu i sugurno bi želeo da ostane – rekao ne Majer.