james rodriguezHames Rodrigez svečano predstavljen u Realu: Ovo je ostvarenje sna
 
Kolumbijski vezni igrač James Rodriguez (23) večeras je na Santijago Bernabeuu pred 40.000 navijača i službeno predstavljen kao novo pojačanje Real Madrida.
Hames je, podsećamo, doveden uz 80 miliona evra odštete iz Monaka nakon sjajnog nastupa na Svetskom prvenstvu u Brazilu čiji je bio najbolji strelac, a za „kraljevski klub“ potpisao je šestogodišnji ugovor.
-Srećan sam što sam ovde. Ovo je ostvarenje sna. Nadam se da ću navijačima dati puno razloga za veselje i da ću ovde upisati puno pobeda i osvojiti puno trofeja – rekao je Rodriguez na predstavljanju, uz neizostavni „Hala Madrid“.
-Danas u Real Madridu pozdravljamo JHamesa Rodrigeza koji nije nikad skrivao svoju strast za našim dresom i koji je govorio da mu je san igrati za Real. Taj san je sada započeo. Dečak koji je sanjao da nosi dres Zidana, Raula i Bekama sada je igrač Real Madrida. Dolazi nam čovek koji je zaveo fudbalske navijače, koji je predvodio izvrsnu kolumbijsku reprezentaciju, igrač koji je bio jedna od senzacija Svetskog prvenstva – poručio je između ostalog Realov predsednik Florentino Perez
Rodrigez je četvrti najskuplji igrač u fudbalskoj istoriji koji će u Realu nositi dres s brojem 10.
 
PHOTO: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
Povezana vest:  Britanski mediji: Neizvesna Murinjova budućnost u Čelsiju