FRANCESCO_TOTTIToti: Balotelija sam udario jer me vređao!

 

Kapiten Rome Frančesko Toti objasnio je, dan posle finalne utakmice Italijanskog kupa i poraza njegovog kluba od Intera (0-1) zašto je načinio grub prekršaj nad Marijem Balotelijem. Reč je o startu u 88. minuti kada je Toti as leđa udario po nozi Balotellija dok je napadač Intera gradio loptu, te je zaradio direktan crveni karton.

Povezana vest:  Nejmar bolje, jedva čeka početak sezone

-Trenuci nervoze dogode se kada je reč o tako važnoj utakmici. Ne možete uvek ignorisati velike uvrede na terenu, direktne ili indirektne, koje pokušavalju okaljati ovaj grad i ljude uopšteno – rekao je Toti.

-Pogotovo je teško suzdržati se kada uvrede uvek dolaze od iste osobe kojoj su sistematične uvrede njegova podsetnica. Udario sam Balotelija jer me uvredio dva puta i zbog onog što je prošle godine učinio na San Siru, kada je išao provocirati naše navijače – dodao je 33-godišnji kapiten Rome kojeg je uspeo isprovocirati 14 godina mlađi napadač nero azura.

Povezana vest:  Voždovac pustio u prodaju sezonske ulaznice

Očekuje se da će Totti za grubi start zaraditi dve do tri utakmice suspenzije, a njegov saigrač Danijele de Rosi sledećim rečima komentirisao je ceo slučaj: -Sada će ga verovatno svi razapeti!