terzic bilbord

Terzić: Izmirićemo obaveze, samo nam dajte da preživimo

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je danas da će crveno-beli sigurno izmiriti sve svoje obaveze, ali da od Fudbalskog saveza Srbije (FSS) traži razumne rokove kako bi klub preživeo.
-Ne poziva Zvezda na opstrukciju, naprotiv, uradićemo sve što je u našoj moći da regulišemo obaveze koje imamo. I smatramo da svi klubovi treba da ispune obaveze koje su preuzeli. Ali, samo pozivamo Savez na fleksibilniji stav povodom rokova za izvršenje tih obaveza, uzimajući u obzir trenutnu finansijsku situaciju u srpskim klubovima i privredi uopšte“, naveo je Terzić u pisanoj izjavi dostavljenoj medjima.
On je dodao i da FIFA i UEFA imaju fleksibilniji stav od FSS.
-Prvo se sve zasniva na opomenama i daje se vremena klubovima da se organizuju i izmiruju svoje obaveze. Ispada da su organi Saveza brži i efikasniji od organa UEFA i FIFA. U FSS se veoma brzo ide na suspenzije registracija ili nema izdavanja licenci zbog neizmirenih obaveza. Izmiriće Zvezda sve svoje obaveze, samo tražimo vremena da preživimo – zaključio je Terzić.
Crvena zvezda je pre nekolikmo dana dobila uslovnu licencu za nastup u Superligi, a ranije danas Disciplinska komisija FSS ostavila je na snazi zabranu registrovanja novih igrača, što znači da će šampion na premijeri u novoj sezoni u subotu protiv niškog Radničkog igrati bez novajlija.
Istu zabranu imaju i Partizan, OFK Beograd, Rad i Vojvodina.

Povezana vest:  Sevilju i dalje trese kriza