marko nikolic kzn jul 2014 (2)

Nikolić: Čestitam igračima,uvrede na moj račun deo posla

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je posle pobede nad Voždovcem da čestita svojim izabranicima na trudu i istrajnosti.
Crno-beli su na otvaranju sezone slavili rezultatom 3:1, a uspeh su ostvarili posle mnogo muke i uzbuđenja, preokretom u sudijskoj nadoknadi utakmice.
-Odigrali smo tešku utakmicu, po velikoj vrućini i na teškom terenu. Međutim, postigli smo tri gola, što je rezultat velikog truda i želje igrača, čestitam momcima. Bili smo emotivno ispražnjeni posle eliminancije od Ludogoreca, a samo mi znamo u kakvim uslovima živimo i radimo. Igračima nije bilo lako, ali smogli su snage za preokret. Idemo dalje – kazao je Nikolić.
U završnici susreta na Vračaru deo navijača vređao je trenera crno-belih, ali je on posle meča konstatovao da je to „sastavni deo njegovog posla“.
„U našoj zemlji deo gledalaca dolazi na stadion da leči svoje frustracije. To je, naravno, njihovo pravo, jer su platili kartu i ja to razumem. Najvažnije je da smo mi pobedili, igrači su pobedu zaslužili i ja im čestitam na tome“, zaključio je Nikolić.
U 2. kolu Superlige Srbije fudbaleri Partizana sledećeg vikenda gostuju ekipi niškog Radničkog.
…………

Povezana vest:  LAV KUP SRBIJE, Novi Sad pozdravlja odluku o finalu Kupa Srbije