arsen wenger 23

Venger impresioniran izdanjem svog tima

Menadžer londonskog Arsenala Arsen Venger rekao je da je impresioniran izdanjem svog tima u pobedi nad Mančester Sitijem, kojom je osvojen 13. trofej engleskog Komjuniti šilda u istoriji kluba.
„Tobdžije“ su na Vembliju „isprašile“ šampiona Premijer lige rezultatom 3:0, a njihov trijumf nijednog trenutka nije dolazio u pitanje.
-Dve važne stvari uradili smo danas. Osvojili smo trofej, iako on ne spada među velike, i igrali smo dobro. Ja sam zaista srećan što smo igrali veoma dobar fudbal. Ovo pokazuje da, kada je tim fokusiran, imamo šanse da osvojimo Premijer ligu. Želimo da istim pristupom idemo u svaku utakmicu – izjavio je Venger, čiji tim na startu prvenstvene sezone dočekuje u subotu gradskog rivala Kristal Palas.
Šampion Mančester Siti danas u prvoj postavi nije imao nijednog Engleza, a među starterima bili su srpski reprezentativci Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić, kao i Edin Džeko (BiH) i Stevan Jovetić (Crna Gora).
-Ovakve stvari dešavaju se pred početak sezone. Nismo imali tempo iz prethodnih pripremnih mečeva, ali razgovaraću sa igračima i siguran sam da ćemo biti spremni za početak Premijer lige – rekao je menadžer Sitija Manuel Pelegrini.
Branilac titule u 1. kolu igra protiv Njukasla.

Povezana vest:  Božović: Najviše bih voleo da budemo šampioni ovako, sa istim brojem bodova