Predator Instinct 1

Posle svetske premijere, „Predator Instinct“ i na našem tržištu

Paralelno sa svetskom premijerom, na tržištu Srbije dostupna je adidas linija „Predator Instinct“, najnovija inkarnacija legendarnih fudbalskih kopački Predator, čije se pojavljivanje poklapa i sa 20. godišnjicom lansiranja prve linije ovih patika.
Neke od najvećih svetskih fudbalskih zvezda, uključujući Mesut Оzila, počele su da nose ove kopačke po povratku u svoje klubove nakon Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu. Kopačke su dostupne i na našem tržištu, a uz kupljen bilo koji Predator model patika, stiče se mogućnost kupovine Predator čarape za jedan dinar, koje su izrađene u veoma limitiranoj količini. Kopačke sa čarapama mogu se nabaviti samo u adidas brend radnjama u tržnim centrima Ušće i Delta City, kao i u prodavnicama „Đak“ sportske opreme. Akcija traje do 15. septembra.
Dizajn kopački Predator, koje su proslavili igrači poput Dejvida Bekama i Zinedina Zidana, prilagođen je tako da slavi nasleđe ovih kopački, ali i instinkte igrača koji ih nose. Najveću inovaciju predstavlja revolucionarni kontrolni okvir koji se proteže oko kopačke i prostire na prednji deo stopala, što obezbeđuje najveći mogući nivo prijanjanja, dodira i kontrole lopte – idealno za brze driblinge i promenu pravca. Precizno konstruisani materijali pružaju optimalnu kontrolu i udobnost, dok novi đon TPU omogućava bolju fleksibilnost pokreta.

Povezana vest:  Jusupov menja povređenog Denisova