FUDBALSKA-LOPTA

Hadžibulić umesto Novog Pazara odabrao Kuvajt

Fudbaler sredine terena Semir Hadžibulić potpisao je jednogodišnji ugovor sa kuvajtskim premijerligašem Al Tadamonom iz Farvanije.
-Prezadovoljan sam, klub je stabilan i stalno napreduje. Bili su sedmi u prošlom prvenstvu, ambicije su da budu i bolji. Takmičenja startuju za sedam dana. Dosta je stranaca, a kvalitetom se ističe Brazilac Elijaš – rekao je Hadžibulić radiju Sto plus.
Iako se tokom leta govorilo da bi mogao da se vrati u matični Novi Pazar, Hadžibulić se odlučio za inostranstvo.
-Vratiću se jednog dana. Najviše volim da igram za svoj grad, pred domaćom publikom. Pazaru želim plasman u Evropu. Ipak, uskoro punim 28 godina i presudila je finansijska strana – priznao je Hadžibulić.
On je prošle sezone igrao u nikšićkom Čeliku, koji je izborio kvalifikacije za Ligu Evropa i posle toga istupio iz elitnog takmičenja.
-Imao sam dobru sezonu. Napravili smo zapažen rezultat, uz malo sreće mogli smo do titule. I pored toga, finansijski problemi su bili ogromni i Čelik je istupio iz Prve lige – kazao je Hadžibulić.
Semir Hadžibulić je ranije nastupao i za BASK iz Beograda, Apoloniju, Gramozi i Besu iz Albanije, gruzijski Dinamo iz Tbilisija i kiparsku Doksu iz Katakopije.

Povezana vest:  Lev ostaje selektor do kraja Mundijala 2018.