nenad lalatovic promocija

Lalatović: Na pobedu protiv Jagodine, Lukovića čeka mesto

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da ga u drugom kolu Superlige protiv Jagodine zanima isključivo pobeda, iako ponovo neće moći da računa na novajlije.
-Očekuje nas jako teška utakmica. Dolazi nam ekipa koja je promenila samo dva igrača iz prethodne sezone. Iskusni su, rezultati govore da su dobar tim. U prethodne dve godine su osvojili kup i još jednom igrali u finalu. Ipak, mi smo Crvena zvezda i ime rivala nas ne zanima. Želimo da odigramo kao protiv Radničkog i zabeležimo pobedu – rekao je Lalatović na konferenciji za medije na Marakani.
Kako trenutno stvari stoje, Zvezda ni u sutrašnjem meču neće moći da računa na novajlije, jer nije regulisala dugovanja.
-Sumnjam da će nešto da se promeni, najverovatnije će igrati oni koji su počeli prvenstvo. Uigravao sam tu startnu postavu, ali ako se nešto promeni, promeniću dva igrača u timu – kazao je Lalatović.
On je dodao da još nije odredio ko će zameniti Nenada Milijaša na mestu kapitena. Iskusni vezista do kraja avgusta trebalo bi da pređe u redove turskog drugoligaša Manise.
-Milijaš je još uvek sa nama. On bi trebalo da se dogovori sa upravom kluba. Turci su već objavili, ali Milijaš još nije definitivno odlučio, sve će se znati u naredne dve nedelje – naveo je Lalatović.
On je ponovio kako bi voleo da se u klub vrati defanzivac Aleksandar Luković, koji je trenutno bez angažamana i održava formu sa crveno-belima.
-On bi sigurno imao mesta u ekipi. Radi se o odličnom igraču i dobro je fizički pripremljen. Trebalo bi da pokuša da se dogovori sa Upravom i ono što vidim je da ne bi imao ništa protiv da ostane, bar do decembra – zaključio je Lalatović.
Vezista Zvezde Vukan Savićević rekao je da isključivo od njegovog tima zavisi ishod meča sa Jagodinom.
-Oni su iskusan tim, dugo su na okupu. Očekujem lepu predstavu sa dosta golova i nastavak našeg pobedničkog niza – poručio je Savićević.
Utakmica drugog kola Superlige između Crvene zvezde i Jagodine igra se sutra od 21 sat.

Povezana vest:  Olimpik iz Marseja produžio ugovor sa Dešamom