marko nikolic kzn jul 2014 (1)

Nikolić: Drinčić nije potpisao za Makabi

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić demantovao je danas da je prvotimac Nikola Drinčić potpisao ugovor sa Makabijem iz Haife.
U petak se pojavila informacija da će Drinčić posle revanša sa Nefčijem preći u klub čiju mrežu čuva golman Vladimir Stojković, a sa klupe vodi bivši šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević.
-To jednostavno nije tačno. Vest je objavio na Tviteru izraelski novinar, čija je pouzdanost verovatno jedan odsto, ali je izgleda u Srbiji to dovoljno da se objavi kao tačno pred važnu utakmicu koja nas očekuje u nedelju, kao i za pet dana u Azerbejdžanu. Okrenite njega pa neka vam kaže ili ljudi iz Izraela – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.
Nikolić neće moći da predvodi Partizan u meču protiv Donjeg Srema zbog isključenja, koje je zaradio prošle nedelje u Niša.
-Predstoji nam teška utakmica, a posebno takve znaju da budu posle obaveza u Evropi. Motivacija mora da bude na nivou kako bi smo nastavili pobednički niz u prvenstvu. Biće dosta promena u timu. Sreća pa imamo veliki broj igrača u rotaciji. Možda ime Donjeg Srema zavarava, ali to je poletan i organizovan tim, koji ima kvalitet – rekao je Nikolić.
Utakmica 3. kola Superlige između Partizana i Donjeg Srema igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Platini zvanično odustao od kandidature za predsednika Fife