celzi

Čelsi rutinski protiv Lestera,Vesthem srušio Kristal Palas

Fudbaleri Čelsija pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Lestera sa 2:0, a Vesthem je kao gost dobio mali londonski derbi protiv Kristal Palasa rezultatom 3:1, u utakmicama 2. kola engleske Premijer lige.
Na Stamford Bridžu nije bilo dileme i „plavci“ su rutinski došli do bodova u susretu sa povratnikom u elitu. Napadač Dijego Kosta predstavio se domaćim navijačima golom u 63. minutu, a Eden Azar u nastavku je samo potvrdio siguran uspeh ekipe Žozea Murinja.
Srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić uobičajeno su bili u startnoj postavi Čelsija, a poslednjih desetak minuta odigrao je i Didije Drogba.
Vesthem je neočekivano lako osvojio bodove na gostovanju gradskom rivalu Kristal Palasu, Svonsi je slavio minimalnu protiv novajlije Barnlija (1:0), a Sautempton, za kojeg je ceo meč odigrao srpski reprezentativac Dušan Tadić, odigrao je bez golova sa Vest Bromvič Albionom.
Rezultati:
Čelsi – Lester 2:0 (Kosta 63, Azar 77)
Kristal Palas – Vesthem 1:3 (Šamah 48 – Zarate 34, Dauning 37, Kol 62)
Sautempton – VBA 0:0
Svonsi – Barnli 1:0 (Dajer 23)
Aston Vila – Njukasl 0:0
Od 18,30 sati igraju Everton i Arsenal.
Sutra se sastaju Hal – Stouk, Totenhem – Kvins Park Rendžers i Sanderlend – Mančester Junajted, a u ponedeljak Mančester Siti – Liverpul.
Tabela: Čelsi i Svonsi po 6 bodova, Aston Vila 4, Mančester Siti, Vesthem, Arsenal, Liverpul, Hal i Totenhem po 3, itd.

Povezana vest:  Klop zainteresovan za posao u Premijer ligi