tole karadzic 6
Karadžić: Pred nama je dug i težak put
 
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je danas da reprezentaciju čeka dug i težak put do plasmana na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.
-Pred nama je dug i težak put. Svaka utakmica biće novi test, psihološki i fudbalski, i takmičarski. Svi mi, ujedinjeni kao navijači Srbije, želimo da pomognemo reprezentaciji. Smatram da je osećaj jedinstva kompletne javnosti preko potreban za podizanje samopouzdanja na najviši nivo – napisao je Karadžić za zvanični program prijateljskog susreta sa Francuskom.
Srbija će u nedelju 7. septembra od 20.45 u prijateljskoj utakmici dočekati Francusku na stadionu Partizana.
-Budimo jedno, budimo svi kao njih 11. A, onda, jer razloga za optimizam ima mnogo, rezultat neće izostati. Učinimo sve da naš predstojeći meč protiv Francuske bude samo uvod u plasman Srbije (na Evropsko prvenstvo) u Francusku 2016. – dodao je Karadžić.
Prema njegovim rečima, Srbija mnogo lepog očekuje od nacionalnog tima u predstojećem periodu.
-Fudbalska Srbija, lično verujem s punim pravom, mnogo toga lepog očekuje od našeg najboljeg nacionalnog tima u naredne dve godine. Jedna nova mlada Srbija je u prethodnom periodu sazrevala, naš kvalitet je narastao, stvorena je generacija u koju verujemo i koja istinski obećava – ocenio je on.
Karadžić je kazao da lepši početak kvalifikacionog ciklusa od prijateljske utakmice sa Francuskom nije mogao da zamisli i da je to uvod „kakav se samo poželeti može“.
Povezana vest:  Rajo Valjekano pobedio Malagu