marko nikolic kzn jul 2014 (2)Nikolić zadovoljan učinkom ekipe
 
Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je zadovoljan igrom i rezultatima ekipe u dosadašnjem delu sezone.
Fudbaleri Partizana pobedili su danas na Banjici Rad sa 4:0 i vratili se na prvo mesto na tabeli, uoči pauze zbog obaveza reprezentacije. Utakmica je igrana bez prisustva publike.
-Ova utakmica je ostala uskraćena za ono zbog čega se igra fudbal, a to je publika. Ona bi danas uživala da je bila na stadionu, bilo je lepih akcija, udaraca ka golu, šansi… Čestitam svojim igračima, koji su ovaj deo sezone završili na impozantan način plasmanom u grupnu fazu Lige Evropa, sa četiri pobede u prvenstvu i čini mi se 14 golova u četiri utakmice – rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.
-Danas je utakmica bila lepa i na momente atraktivna. Kontrolisali smo je od početka – dodao je on.
Nikolić je danas prvi put bio na stadionu Rada otkako je otišao iz kluba. On je zahvalio upravi na lepom prijemu i poželeo ekipi mnogo sreće u nastavku prvestva.
Fudbaler Partizana Nikola Drinčić nije bio u timu, pošto se očekuje njegov odlazak u Makabi iz Haife, a novinare je zanimalo da li je transfer završen.
-Prelazni rok traje do ponoći, on još nije potpisao i dalje je igrač Partizana. Videćemo da li će se u narednih par sati nešto promeniti. On je jako važan igrač za nas i nadam se da će i stura biti sa nama – rekao je trener crno-belih.
Nikolić je dodao da desetak igrača već sutra napušta ekipu i zbog reprezentativnih obaveza, a da će ostali igrači dobiti četiri dana odmora, nakon čega će početi pripreme za utakmice protiv Čukaričkog u prvenstvu i Totenhema u Ligi Evropa.
Trener Rada Milan Milanović rekao je da je Partizan potpuno zasluženo pobedio i da njegovoj ekipi preostaje da bodove traži u drugim utakmicama.
-Partizan je potpuno zasluženo pobedio, bolji su od nas i realno je da izgubimo, ali očekivao sam makar drugačiji rezultat. Svaku grešku koju smo napravili rezultirala je ili njihovom stoprocentnom šansom ili golom. Možda smo i krenuli ofanzivno i dali Partizanu prostora, što su oni iskoristili i kaznili nas. Nema kukanja, ovo je realnost, nama ostaje da pobeđujemo rivale sa kojima smo ravnopravni – rekao je Milanović.
Povezana vest:  PROTIVNIK PARTIZANA NA SKENERU, Anderleht za respekt