real-mad-tugaVeliki preokret Sosijedada za pobedu nad Realom

Fudbaleri madridskog Reala izgubili su večeras na gostujućem terenu od ekipe Sosijedada sa 4:2, u utakmici 2. kola španske Primere.
Tim Karla Anćelotija pretrpeo je šokantan poraz u San Sebastijanu nakon što je prokockao vođstvo od 2:0.
Iako je nastupio bez povređenog Kristijana Ronalda, činilo se da će aktuelni prvak Evrope lako do uspeha kada je u roku od šest minuta dva puta zatresao mrežu Baskijaca.
Ostale zvezde španskog „kraljevskog kluba“, međutim, nisu ispunile očekivanja, jer je Real u nastavku bio u podređenom položaju igrajući neprepoznatljivo.
Čvrsti i borbeni tim domaćina napravio spektakularan preokret nakon što je do odmora poravnao rezultat. U nastavku je potpuno nadigrao favorita i sa još dva pogotka prosto ga nokautirao za veliki uspeh i na oduševljenje navijača.
Deportivo je u La Korunji teškom mukom izborio remi protiv Rajo Valjekana (2:2) pogotkom iz penala u sudijskoj nadoknadi.
Sosijedad – Real Madrid 4:2 (Martinez 35, Zurutuza 41, 65, Vela 75 – Ramos 6, Bejl 11)
Deportivo – Rajo Valjekano 2:2 (Rodrigez 7, Suensa 90+5 penal – Bueno 40, 73)
Od 23 sata igraju Elče i Granada.
Odigrano ranije večeras:
Viljareal – Barselona 0:1 (Ramirez 82)
Odigrano u subotu: Atletik Bilbao – Levante 3:0, Atletiko Madrid – Eibar 2:1, Kordoba – Selta Vigo 1:1, Espanjol – Sevilja 1:2.
Odigrano u petak: Hetafe – Almerija 1:0, Valensija – Malaga 3:0.
Tabela: Barselona 6 bodova, Valensija, Selta, Sevilja i Atletiko Madrid po 4, Atletik Bilbao, Sosijedad, Granada, Viljareal, Real Madrid po 3, itd.

Povezana vest:  Adžić demantovao priče o transferima

PHOTO: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images Sport