ronaldo portert

Ronaldo: Mogao bih da se vratim u Junajted

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo rekao je danas da je trenutno srećan u madridskom Realu, ali da planira da se u budućnosti vrati u Mančester Junajted.
Ronaldo je igrao za engleski klub od 2003. do 2009. godine i za to vreme osvojio tri titule Premijer lige, Ligu šampiona, FA kup, dva Liga kupa, Komjuniti šild i Svetsko klupsko prvenstvo, nakon čega je prešao u Real za 94 miliona evra.
-Volim Junajted i to svi znaju. Mnogo puta sam govorio da mi je Mančester u srcu, ali srećan sam u Realu. Ugovor me vezuje još četiri godine, ali u budućnosti se nikad ne zna. U Junajtedu sam imao fenomenalan tretman, imam mnogo prijatelja tamo, navijači su neverovatni i mogao bih jednog dana da se vratim. Verujem da će Junajted biti ponovo moćan tim, to je veliki klub – rekao je Ronaldo za Dejli Mejl.
On veruje da ekipi Luja van Gala predstoje bolji dani i da će holandski stručnjak vratiti Junajted u vrh Premijer lige.
-Svakom timu mogu da se dogode loši rezultati, pa tako i Junajted prolazi kroz težak period. Prošle sezone su bili loši, a i ove su isto tako krenuli, ali su dovođenjem Falkaa i Di Marije napravili odličan posao. Mislim da će igrati sve bolje i bolje, Verujem da će Junajted biti ponovo moćan tim – zaključio je Ronaldo.
Portugalac je često puta ponavljao da je najlepše godine u karijeri proveo u engleskom timu, gde je odigrao 229 utakmica i postigao 118 golova.

Povezana vest:  Martinović: Potrebna duboka analiza

PHOTO: Angel Martinez /Real Madrid