angel di maria renijeDi Marija: Real Madrid tražio da ne igram na SP!

Anhel Di Marija je izneo zapanjujuću tvrdnju u kojoj navodi da je njegov bivši klub Real Madrid tražio od njega u pismu koje mu je poslao da ne igra u finalu Svetskog prvenstva. Di Marija, sada igrač Mančester Junajteda, je priznao kako je izgnorisao Realov zahtev da propusti finalnu utakmicu u kojoj je njegova Argentina poražena od Nemačke. Međutim, zbog povrede svakako nije igrao finalni meč.
On je letos za 59,7 miliona funti, što je rekord u britanskom fudbalu, prešao u Junajted. Jedan od razloga što je napustio Real je i taj što je imao loš odnos s predsednikom kluba Florentinom Peresom.
Bivši Realov igrač tvrdi kako je pismo od tog kluba u kojem se traži da ne igra dobio u 11 sati na dan utakmice. Također, za argentinski radio America & Closs je kazao kako je i sam bio svestan da se mogao dodatno povrediti, ali da se u svakom slučaju pripremao da igra utakmicu. Dodao je kako je pocepao pismo i ignorisao ga, ali je svakako argentinski selektor odlučio da neće igrati.
-Bilo mi je jako teško tog jutra. To je bila najgora stvar koja mi se dogodila. Nisam o tome razgovarao ni sa kim u klubu, nije ni važno sada – kazao je Di Marija.

Povezana vest:  LIGA EVROPE ŽREB, Rad protiv Tre Penea iz San Marina