marko nikolic kzn jul 2014 (3)

Nikolić: Čukarički je početak paklene serije

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da sutrašnjom utakmicom protiv Čukaričkog crno-beli počinju tešku seriju, koja bi u velikoj meri mogla da odredi ishod sezone.
-Čeka nas pakleni ciklus od sedam utakmica za 20 dana, moramo da zbijemo redove, da nam koncentracija i motivacija bude na nivou i pokušamo da odigramo i iznad relane mogućnost. Igrači Partizana moraju da budu spremni za to što ih čeka, uostalom ceo svet igra 60 utakmica po sezoni, a mi samo tridesetak i dodatnih šest ne bi smelo da nam predstavlja problem – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.
On je istakao da razmišlja samo o predstojećem duelu i da ga u ovom trenutku ne zanima meč sa londonskim velikanom na startu Lige Evrope.
-Danas me Totenhem uopšte ne zanima, on nema značaj ako izgubimo ili odigramo nerešeno sa Čukaričkim. Mi živimo ovde u Srbiji i zato svaku utakmicu moramo da igramo kao kvalifikacionu ako hoćemo da osvojimo titulu – rekao je Nikolić.
Trener Partizana naglasio je da je Čukarički verovatno najorganizovaniji klub u Srbiji, što je potvrdio i poslovanjem u letnjem prelaznom roku.
-Čukarički je u ovom prelaznom roku potrošio više novca od Partizana, uostalom mi smo potrošili nula evra ili dinara. Ipak, moramo i možemo sa ovim igračima da iznesemo sve utakmice koje nas čekaju i zato ćemo da vadimo i poslednje atome snage iz sebe. Partizan ne trpi prosek i male stvari – poručio je Nikolić.
On je podsetio da zbog teških povreda sigurno neće moći da računa na Darka Brašanca i Miloša Ostojića i dodao da je Andrija Živković pod znkom pitanja, jer ponovo ima problem sa prednjom ložom.
-Brašanac je možda završio polusezonu, učinićemo sve da ne bude tako. On je igrač koji će nam mnogo nedostajati, ali imamo fudbalere spremne da ga zamene u ovom trenutku – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Del Boske produžio ugovor sa Špancima