nenad lalatovic promocijaLalatović: Teško drugo poluvreme nas očekuje
 
Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Borca u sedmom kolu Super lige Srbije
-Očekuje nas u ponedeljak drugo polouvreme s Borcem, prvo smo dobili sa 1:0, a ovo drugo će biti još teže, samim tim igramo u Čačku, gde tradicionalno igramo lošije, ali tradicije su tu da se ruše – rekao je Lalatović novinarima na stadionu Zvezde.
Zajednica superligaša je, zbog preporuke Ministarstva unutrašnjih poslova da se utakmice sedmog kola Super lige ne mogu odigrati u predviđenom terminu zbog Parade ponosa, pomerila sve mečeve za ponedeljak, sem utakmice OFK Beograd – Partizan, koja će se igrati u prvom slobodnom terminu zbog obaveza crno-belih u Ligi Evropa.
-Borac je pokazao u sredu da ima kvalitetan tim, kvalitetne pojedince na koje moramo da obratimo pažnju. Veoma je bitno da su moji igrači svesni težine utakmice i da će pružiti sve ode sebe. Svesni smo I toga da smo kvalitetniji od njih, a ja sam siguran da su moji igrači najbolji u Srbiji, ali to moramo da pokažemo u Čačku-, rekao je Lalatović.
Zvezda je u sredu u A!esnaestini finala Kupa Srbije pobedila Borac sa 1:0.
Lalatović je rekao da u konkurenciji za tim neće biti Daniela Avramovskog, koji se povredio na utakmici sa Borcem.
-Žao mi je što se povredio, planirao sam ga zaponedeljak, ali on je obnovio povredu, koji je zadobio sa reprezentacijom i kako stoje stvari neće igrati dve nedelje-, rekao je trener Zvezde.
Lalatović je kazao da ekipi ide na ruku što je dobila dan odmora više i dodao da su ga svi igrači -zadovoljili- igrom u Kupu.
Fudbaler Zvezde Darko Lazović rekao je da ekipa u Čačak putuje sa jasnim ciljem, a to su tri boda.
-Očekuje nas teško gostovanje. Oni su uzeli osam bodova iz šeset odigranih utakmica i to može da im donese previše samopouzdanja, a to nama može da olakša posao. Cilj je jasan, a to su tri boda-, rekao je on.
Lazović je dodao da nije zadovoljan igrama u jesenjem delu sezone.
-Svakako mogu bolje, nisam zadovoljan svojim igrama, ali verujem da ću biti bolji kako odmičce prvenstvo-, zaključio je Lazović.
Utakmica sedmog kola Super lige između Borca i Crvene zvezde igraće se u ponedeljak od 19.00 u Čačku.
Povezana vest:  Zvezdan Terzić: Sreća prati hrabre