Kuvajmo sa Decom - Brka GastronomadZdrav i aktivan život u fokusu MIKSER KIDS MARKETA
 
Sasvim novo i drugačije izdanje Mikser Kids marketa – Fit Kid stavlja akcenat na zdrav i aktivan život deteta, a održaće se u nedelju 28. septembra 2014, od 12 do 20 časova u Mikser House-u (Karađorđeva 46). Pored velikih i malih proizvođača igračaka, garderobe, obuće, bebi opreme, i drugih proizvoda namenjenih deci i bebama predstaviće se i sportska udruženja za decu, a svi roditelji će biti u prilici i da saznaju kako nove tehnologije mogu da pomognu da se deca kreću više, umesto da pospešuju sedeći stil života.
Aktivan život je, pored zdrave ishrane, od ključne važnosti za naše zdravlje, a kako sezdrave navike stiču od malih nogu, demonstriraće sportske škole: Škola sporta Sport kids Beograd, Karate Klub Nippon, SK Ritam, Studio klasičnog baleta – Milica Gutović i Mala škola fudbala. Kao specijalan gost pridružiće se i tim sjajnog magazina „Kuvajmo s decom“ koji će održati tri kulinarske radionice za mališane i naučiti ih na zabavan i kreativan način kako da kuvaju zdravo.
Svečano otvaranje Marketa, u 13 časova, na bini Mikser House-a, biće upriličeno i obraćanjem Brke Gastronomada kao i specijalnim nasutpom etno karatea iz kluba Nippon i male balerine iz Studia klasičnog baleta.
Izlagači ovonedeljnog specijalnog izdanja Mikser Kids Marketa su: Kreativni centar, Klupko vune, Aldes studio, Games4you, Škrabac, Cake pops, Čarobno drvo, Prodavnica igračaka Lavirint, Blinkica, Ivana i Maja, Mirjana i Marija, Piccola Officina, Avangardni sobičak, Equilibrio škola jezika, Fine cake, Harizma dekoracije, Veseli početak, KCMH brand, Tijana Petrović, Ime na poklon, Strašne igračke za veliku decu, Svet tenisa i Komex, LocoHandbags and accessories, Maya Todorovic Art, Udruženje za edukaciju dece Cvrčak i mrav, Narodni muzej Kikinda.
Manifestacija traje od 12 do 20 časova, a ulaz sa posetioce je slobodan.
Povezana vest:  Senidah X Replay: Fashion saradnja koja je uzburkala region