Manchester United West  Ham UnitedČelsi i dalje prvi, druga pobeda Junajteda

Fudbaleri Čelsija pobedili su danas Aston Vilu sa 3:0 u šestom kolu Premijer lige, a pobede su upisali i Čelsi i Mančester junajted.
Čelsi je i posle šestog kola ostao na prvom mestu na tabeli Premijer lige, a nova tri boda ekipi Žožea Morinja golovima su doneli Oskar u sedmom minutu, Dijego Kosta u 59. i Vilijan u 79. minutu.
Aston Vila je posle ovog meča pala na peto mesto na tabeli sa deset bodova.
Svoju drugu pobedu u sezoni upisao je i Mančester junajted, koji je danas na svom terenu bio bolji od Vest Hema sa 2:1.
Golove za Junajted postigli su Vejn Runi u petom i Robin van Persi u 22. minutu, dok je jedini gol za Vest Hem bio delo Dijafra Sakoa u 37. minutu meča.
Šampion Premijer lige, Mančester siti, na gostovanju je pobedio Hal siti sa 4:2.
Prvi gol za Siti postigao je Serhio Agero u sedmom minutu, a četiri minuta kasnije u strelce se upisao i Edin Džeko. I treći gol je bio delo igrača Sitija, ali je Mangala poslao loptu u svoju mrežu u 21. minutu. Već do poluvremena Hal siti je izjednačio, a sa penala je bio siguran Abel Hernandes u 32. minutu.
Pobedu Mančester sitiju su u drugom poluvremenu doneli Edin Džeko svojim drugim golom u 68. minutu i Frenk Lampard tri minuta pre kraja meča.
Sautempton je nastavio sa serijom dobrih rezultata, pošto je kod kuće trijumfovao protiv Kvins Park Rendžersa sa 2:1.
Srpski reprezentativac Dušan Tadić odigrao je dobar meč, a čak je i zabeležio asistenciju.
Sautempton je do prednosti došao u 54. minutu, a strelac je bio Rajan Bertand, međutim, KPR je posle 12 minuta uspeo da dođe do izjednačenja.
Izjednačujući pogodak za KPR postigao je Čarli Ostin u 66. minutu.
Pobedu domaćoj ekipi doneo je Gracijano Pele u 69. minutu, a asistent mu je bio Tadić.
Kristal Palas je pred svojim navijačima savladao Lester, a pobedu „orlovima“ doneli su Frejzer Kembel u 53. minutu i Džejson Pančeon u 54. iz slobodnog udarca.
Sanderlend i Svonsi su odigrali bez golova.
Posle nepotpunog šestog kola, Čelsi je prvi na tabeli sa 16 bodova, Sautempton je drugi sa 13, Mančester siti ima 11, a Svonsi i Aston Vila po 10 bodova.

Povezana vest:  Svonsi iznenadio Njukasl, Kristal Palas bolji od Vesthema

PHOTO: Matthew Peters/Manchester Unite