laltovic borac zvezda

Lalatović: Ovako se bori za dres Crvene zvezde

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da je zadovoljan nastupom svoje ekipe u pobedi nad Borcem u Čačku. Zvezda je pobedila sa 1:0 i došla na prvo mesto tabele, pošto Partizan ima meč manje. 
-Nije bitno što smo sada prvi pošto imamo utakmicu više. Zadovoljan sam igrom i nastupom. Bili su vidljivi htenje, želja, karakter I borba. Nije lako za samo pet dana dva puta pobediti Borac…Čestitam igračima, ovako se bori za dres Crvene zvezde – rekao je Lalatović za televiziju Arena posle utakmice. 
Zvezda je u sredu slavila u Čačku u kupu. Borac je u drugom poluvremenu imao šanse, a povremeno i inicijativu. 
-Imamo u timu nekoliko igrača koji nisu prošli pripreme sa nama I kako utakmica odmiče, to je teže igrati. Borac je dobra ekipa I iskusan tim, svakome će ovde biti teško da igra. Mnogo mi je drago I da smo prekinuli tradiciju, pošto Zvezda ovde u poslednjih šest-sedam godina ima samo jednu pobedu – rekao je Lalatović. 
Trener Borca Bogić Bogićević nije bio sasvim nezadovoljan. 
-Počeli smo bojažljivo i dozvolili smo Zvezdi da povede iz naših grešaka. Jako teško je posle juriti rezultat protiv Zvezde, koja sedam kola nije primila gol. Pokušali smo u drugom poluvremenu sve što smo znali i mogli, a u nekim trenucima nismo imali sreće. Mada, imali su i oni dve-tri prilike, tako da mislim da su zasluženo pobedili – rekao je Bogićević. 

Povezana vest:  Milanović: Očekuje nas teško gostovanje; Milošević: Spremni smo za Spartak