simo krunic par jag

Krunić: Neophodna nam je pobeda protiv Borca

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da njegov tim ima imperativ pobede protiv čačanskog Borca u osmom kolu Superlige kako bi prekinuo seriju loših rezultata.
-Nismo zadovoljni bodovnim saldom i igrama koje smo imali, pa želimo da se protiv Borca iskupimo za slabije rezultate. Znamo da Čačani imaju dobru ekipu, što su dokazali u dva meča protiv Crvene zvezde. Borac igra lep fudbal i dobro je startovao u prvenstvu. Nalazimo se u nezavidnom položaju i bodovi su nam neophodni – rekao je Krunić na konferenciji za medije.
On je dodao da Jagodinci imaju dosta problema oko povreda, kao i da će sutrašnji meč sigurno propustiti desni bek Dajan Šimac.
-Neću moći da računam na Šimca, ali imamo još problema. U poslednje vreme nismo imali sreće pošto su nam se povredili Đurić, Jovančić, Cvetković i Mitošević, a protiv Novog Pazara i Martinović. Nadam se da će biti spremni za meč protiv Borca – naveo je Krunić.
Prvotimac Jagodine Aleksandar Filipović istakao je da očekuje tešku i neizvesnu utakmicu protiv Borca.
-Borac je veoma dobar tim. Mi imamo niz loših rezultata i sa ovom pobedom bi se podigli na tabeli, ali i samopouzdanje. Imamo jasan cilj, a to je pobeda – rekao je Filipović.
Utakmica osmog kola Superlige između Jagodine i Borca igra se sutra od 15 sati na Gradskom stadionu u Jagodini.

Povezana vest:  Muslin: Idemo na pobedu u Kardifu