simo krunic par jagKrunić: Pobeda protiv Borca za samopouzdanje

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da je današnja pobeda protiv Borca iz Čačka, u osmom kolu Super lige Srbije veoma značajna za samopouzdanje njegove ekipe, koje je bilo poljuljano zbog loših rezultata u prethodnim utakmicama.
Jagodina je na svom terenu pobedila Borac iz Čačka sa 2:0, golovima Đorđa Šušnjara u sedmom i Milana Đurića u 53. minutu utakmice.
-Igrači su dali sve od sebe, prvi gol nam je mnogo pomogao jer smo poveli u ranoj fazi utakmice. Posle toga je bilo lakše, kontrolisali smo utakmicu. Psihički nismo bili u dobroj situaciji, imali smo neugodan poraz u Novom Pazaru, a protiv Napretka smo imali polovičan rezultat, u nedavnim utakmicama – rekao je Krunić posle utakmice.
-Pre ovog meča imali smo pet bodova i mnogo nam znači ova pobeda, da vratimo samopouzdanje – istakao je Krunić.
Trener Borca Bogić Bogićević ocenio je da je Jagodina zasluženo pobedila.
-Mi smo rano primili gol, posle toga smo se ‘otvorili’, pokušavali da dođemo do izjednačenja i ostavljali mnogo prostora za kontranapade, a Jagodina je to znala da kazni. Postigla je gol, a možda je mogla da postigne i više. Ovo je više nego zaslužena pobeda Jagodine – rekao je Bogićević.
On je dodao da je Borac i pre utakmice bio spreman na duel sa dobrom ekipom, znajući da „igrači Jagodine nisu mogli u kratkom roku da zaborave da igraju fudbal“, bez obzira na to što su imali lošiji start u prvenstvu.
-Eto, desilo se da baš protiv nas odigraju kako treba – rekao je Bogićević.

Povezana vest:  Perdju kritikovao svog igrača Mekartura zbog simuliranja