cesc_fabregas

Arsenal za Fabregasa traži 65 miliona evra u kešu

Prema pisanju španskog dnevnika Marca, Arsenal za svoga kapitena i veznog igrača Cesca Fabregasa traži 65 miliona evra u gotovini i nikakve ga opcije razmene ne zanimaju.

Isti je dnevnik u petak objavio kako je Real Madrid zainteresovan za 23-godišnjeg fudbalera Arsenala i španskog reprezentativca i da je za njegove usluge spreman platiti oko 60 miliona evra, a u nekoj opciji u London poslati i svoga francuskog napadača Karima Benzemu.

Povezana vest:  Raul Gonzalez: Nije mi nimalo žao što sam došao u Šalke

Ali, menadžer „topdžija“ Arsen Venger navodno ne želi da pristane ni na kakvu drugu mogućnost osim 65 miliona evra u kešu. Hoće li se Real odvažiti na takvu pustolovinu, zasad je još neizvesno, baš kao i to kakav će biti eventualni odgovor Fabregasa koji je dete Barselone i osvedočeni navijač najvećeg Realovog suparnika.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Zvezda bolja od OFK Beograda, dva gola Kaluđerovića

Sama Barselona je dugo pokušavala da vrati Fabregasa na Kamp Nou, ali Arsenal je odbijao sve ponude. Iz uprave katalonskog kluba su nedavno poručili kako na leto na pojačanja nameravaju da potroše najviše 40 do 45 miliona evra, što bi značilo da se neće upuštati u novi pokušaj dovođenja Fabregasa.

Zanimljivo, prošlih su dana Barselonini fudbaleri Viktor Valdez i Ćavi javno izrekli da žele Fabregasa za klupskog saigrača i da ga ne mogu zamisliti u Realovom dresu.

Povezana vest:  Manćini dobija otkaz ako ne izbori Ligu šampiona