petr-cheh

Čeh: Ako i dalje budem na klupi, tražiću novo rešenje

Iskusni golman Čelsija Petr Čeh rekao je da će potražiti novo rešenje po pitanju karijere ukoliko i dalje bude grejao klupu engleskog premijerligaša.
Dugo vremena jedan od najboljih svetskih golmana ove sezone nije u prvom planu menadžera Žozea Murinja, koji forsira Tiba Kurtou nakon što se Belgijanac vratio na Stamford Bridž sa pozajmice u madridskom Atletiku.
-Nisam razovarao ni sa kim, ali mislim da u klubu svi dovoljno dobro znaju da trenutna situacija definitivno nija onakva kakvom je ja zamišljam. Sa evropskim prvenstvom i reprezentacijom na umu, nemam vremena da sedim na klupi i ne igram. Ukoliko moja situacija ne bude poboljšana, onda ću morati da je razrešim – rekao je Čeh Češkom radiju.
Poznati golman, koji će u petak braniti za nacionalni tim protiv Turske u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, odigrao je za Čelsi samo jednu utakmicu ove sezone zamenivši povređenog Kurtou u prvom poluvremenu protiv Arsenala u nedelju. Čeh (32), jedan od najzaslužnijih za uspehe „plavaca“ poslednjih sezona, mrežu kluba sa Stamford Bridža brani od 2004. godine.

Povezana vest:  Rodžers: Suares nam je poželeo sreću