Walter MazzarriMacari mora da pobedi Napoli ili ga menja Zenga

Trener Intera Valter Macari dobiće otkaz ako u sledećem prvenstvenom meču ne pobedi Napoli, a na njegovo mesto doći će Valter Zenga, navodi Korijere delo Sport.
Inter se nakon dva uzastopna ubedljiva poraza od Kaljarija i Fiorentine nalazi na 10. mestu u Seriji A sa već 10 bodova manje od vodećeg Juventusa.
Kako navodi ugledni italijanski list, predsednik Intera Erik Tohir polako gubi strpljenje sa Macarijem i meč sa Napolijem mu je poslednja šansa.
Zenga, koji je kao golman Intera osvajao trofeje, glavni je favorit za „užarenu“ klupu milanskog kluba, iako trenutno ima posao u ekipi Al Džazire.
Italijan je u sezoni 2005/2006 na klupi Crvene zvezde osvojio „duplu krunu“, a radio je još u Steaui, Gazijantepu, Kataniji, Palermu i Al Nasru.
Na listi potencijalnih trenera Intera, ali daleko iza Zenge su, takođe bivši igrači ovog kluba Dijego Simeone i Siniša Mihajlović.
Simeone poslednjih nekoliko godina ima mnogo uspeha sa Atletikom iz Madrida, dok Mihajlović vodi Sampdoriju i trenutno je treći na tabeli Serije A.

Povezana vest:  Bez ljubljenja i alkohola tokom SP klubova u Abu Dabiju