dragan djuric zemunelo 2012

Đurić: Grub napad na Partizan

Predsednik fudbalskog kluba Partizana Dragan Đurić demantovao je danas pisanje pojedinih beogradskih medija da rukovodstvo crno-belih ima veze sa incidentom na RTS-u, tokom prekida utakmice između Srbije i Albanije, u kojem je vređan premijer Aleksandar Vučić.
Dok je reporter javnog servisa Predrag Strajnić razgovarao na tribinama stadiona Partizana sa gostima o prekidu utakmice, navijač se probio do kamere, uzvikujući uvrede na račun premijera.
-Sinoćnjem meču nisam prisustvovao, niti sam učestvovao u njegovoj organizaciji. Povezivanje mog imena sa ispadom izvesnog Igora Mikića, koga ne poznajem, neistinito je i predstavlja grub napad na mene i Partizan. Očekujem da će autori ove neistine objaviti odgovarajuau ispravku – rekao je Đurić u dostavljenoj izjavi.
Istovremeno, klub je saopštio da duboko žali zbog nemilih scena na meču Srbije i Albanije, kojse su izazvane „brutalnom šovinističkom provokacijom gostujuće ekipe“.
-Partizan veruje da je Fudbalski savez Srbije, kao organizator utakmice, učinio sve da se incidenti spreče i umanje i nadamo se da će UEFA to ceniti prilikom donošenja konačne odluke. Nažalost, pojedini mediji su incidente iskoristili za nastavak beskrupulozne kampanje protiv našeg kluba i klupskog rukovodstva – naveli su crno-beli.

Povezana vest:  Morinjo: Svi su napredovali osim nas