IMG 3259

Tare: Prekid u Beogradu neće uticati na odnose igrača

Direktor Lacija Igli Tare rekao je danas da se nada da prekid utakmice između Srbije i Albanije neće pokvariti odnose između Filipa Đorđevića, Lorika Cane i Etrita Beriše, koje brane boje rimskog kluba.
-Neće biti nikakvih posledica u svlačionici Lacija. Igrači imaju odličan odnos, oni su dobri ljudi i neće biti problema. Razočaran sam jer sport nije pobedio. Ovo je bila veoma osetljiva utakmica i trebalo je da spoji dve zemlje, umesto svega što se izdešavalo – rekao je Tare za italijanske medije.
Bivši albanski internacionalac za prekid utakmice na stadionu Partizana kao glavne krivce optužio je medije obe zemlje, koji su „nepotrebno stvorili tenziju u javnosti“.
-Hotel albanske reprezentacije bio je opkoljen naoružanim vojnim kolima. Nije lako proći, a kamoli igrati utakmicu u takvim uslovima. Stvari su izmakle kontroli. Momci su se ponašali dostojanstveno i branili zastavu. Sve se dogodilo, jer su srpski i albanski mediji besmislenim tekstovima napravili veliki pritisak – rekao je Tare.
Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je pred kraj prvog poluvremena pri rezultatu 0:0, nakon što se iznad terena na stadionu Partizana pojavio leteći objekat sa zastavom tzv. Velike Albanije, posle čega su usledili incidenti.

Povezana vest:  Stiven Žerard sve bliže povratku u početnu postavu Liverpula

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES