slaven bilic kzn besiktas 1Bilić: Protiv Partizana težak i neizveszan meč

Trener fudbalera Bešiktaša Slaven Bilić rekao je večeras da njegove izabranike u 3. kolu Lige Evrope protiv Partizana očekuje težak i neizvestan meč.
-Mislim da će to biti velika utakmica. Situacija u našoj grupi je ‘tesna’, jer se na tabeli izdvojio samo Asteras. Imamo velika očekivanja, nadam se da ćemo biti u boljoj poziciji posle ove utakmice – izjavio je Bilić novinarima u Beogradu i naglasio da je cilj turskog kluba plasman u narednu rundu takmičenja.
On je ocenio da Partizan ima kvalitetan tim.
-To je klub sa dugom tradicijom, nalaze se u dobroj formi pošto su zabeležili osam pobeda u nacionalnom prvenstvu. Ipak, i mo smo prvi u turskom šampionatu i ne smemo da budemo skromni. Idemo na pobedu – poručio je hrvatski stručnjak.
Pitanje novinara da li na sutrašnjem meču mogu da se ponove incidenti kao na utakmici između reprezentacija Srbije i Albanije Bilić nije želeo da komentariše.
-Ne želim da pričam o tome. Ja nisam političar, već fudbalski trener. Nisam mirotvorac ili lice Unprofora, zanima me samo fudbal – kazao je Bilić i istakao da u duelu protiv Partizana očekuje „lepu fudbalsku predstavu“.
-Očekujem dobar meč, ali i dosta neizvestan. Krajnji ishod ne znam, da znam, bio bih bogataš – kazao je trener Bešiktaša, ocenivši da je tim Partizana „kvalitetan spoj mladosti i iskustva“.
-Čuo sam da im se povredio bitan igrač Vulićević, ali tu su golman Lukač, iskusni Ilić i mnogi drugi. Dok sam bio trener moskovske Lokomotive želeo sam da dovedem Volkova, Drinčić i Škuletić mi se takođe mnogo sviđaju, a Saša ilić je legenda kluba. Partizan je sklop kvaliteta, dobrog potencijala i pobedničkog mentaliteta – zaključio je Bilić.
Utakmica 3. kola C grupe Lige Evrope između Partizana i Besiktaša igra se sutra u Beogradu od 21.05 sati.

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE - RASPORED, Zvezda i Partizan protiv novajlija na startu