cristiano-ronaldo2Ronaldo: Mršave šanse za titulu

 

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo priznao je danas da su šanse njegove ekipe da osvoji titulu prvaka Španije ‘vrlo mršave“.

Ronaldo je, ipak, u televizijskom intervjuu Interekomaniji, naveo da Real mora da i u poslednjem vikendu šampionata „održi san o osvajanju titule“.

Real trenutno ima bod manje od Barselone, koja će u nedelju igrati sa Valjadolidom. Real će za protivnika imati Malagu.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Opljačkani i kineski novinari

Ronaldo je, međutim, naveo da mu je najveće razočarenje u debitantskoj sezoni u Realu bilo martovsko ispadanje iz Lige šampiona, kada je bolji od kraljevskog kluba bio lionski Olimpik.

-Bio je to vrlo težak trenutak, ali morate da u vidu imate i neke objektivne okolnosti. Mnogo je novih igrača došlo ove sezone, novi je i trener, tim se još gradi – rekao je Ronaldo.

Povezana vest:  Luka Milivojević potpisao ugovor na tri i po godine sa Zvezdom

Dres Reala Ronaldo je obukao pred početak sezone kada je u Madrid stigao iz Mančester junajteda. Za sada je postigao 26 prvenstvenih golova za Real, ali je ostao bez trofeja.

-Uspeh nije prava linija. Nekada morate i da se okliznete malo. Sećam se da u Mančesteru nisam osvojio trofej u prve dve sezone. Siguran sam definitivno da ću i sa Realom osvojiti Ligu šampiona – naveo je Ronaldo i dodao da bi voleo i da završi karijeru u Realu.

Povezana vest:  Del Boske: Inijesta zaslužuje Zlatnu loptu

Nije, ipak, odbacio ni mogućnost da jednog dana pređe u redove Realovog najvećeg rivala Barselone.

-Nikad ne reci nikad. Ne znam šta će biti u budućnosti – naveo je Ronaldo.