milovanovic lucani pred PartizanMilovanović: Zaslužena pobeda, verujem da će ih biti još
 
Trener Mladosti Nenad Milovanović rekao je danas da je njegova ekipa zasluženo pobedila Rad u Superligi Srbije i dodao da veruje da će njegovi fudbaleri do kraja polusezone uspeti da zabeleže još neki trijumf.
-Jedna prava prvenstvena utakmica sa dosta dobrih napada i šansi na obe strane. Dve ravnopravne ekipe, ali na kraju mislim da smo mi zasluženo pobedili. Dosta dobro smo igrali do 2:0, ali smo posle toga imali problema da zatvorimo prilaze golu – rekao je Milovanović.
Mladost je danas u Lučanima pobedila Rad sa 2:1 u utakmici 10. Kola Super lige Srbije.
-Rad je jedna vrlo dobra ekipa. Ove sezone su mnogo iskusniji nego prošle. Imaju napred (Slavka) Perovića, Petra Jelića i Aleksandra Simića, to su jako dobri igrači, a danas su nam stvarali dosta problema – rekao je Milovanović.
On je dodao da mu je „izuzetno drago“ što je Patrik Eze Frajdej nastavio golgetersku seriju i izrazio nadu da će nastaviti u istom ritmu.
Mladost, ekipa koja je novajlija u Super ligi, posle 10. kola zauzima peto mesto sa 16 bodova, a Milovanović je rekao da veruje da će njegova ekipa do kraja jesenjeg dela šampionata zabeležiti još neku pobedu.
-Imamo težak raspored do kraja polusezone. Sledeći meč igramo protiv Čukaričkog, koji je danas u potpunosti nadigrao OFK, a potom nam dolazi Radnički iz Kragujevca… Sve su to teške utakmice, ali verujem da možemo do još nekih bodova – rekao je Milovanović.
Trener Rada Milan Milanović kazao je da je njegova ekipa poražena zbog loših reakcija posle prekida.
-U pripremi utakmice smo apostrofirali da je prekid najveća snaga Mladosti, ali danas nismo to uspeli da sprečimo. Primili smo dva gola iz prekida – rekao je Milanović.
On je ocenio da je njegova ekipa dobro igrala do prvog primljenog gola.
-Jako dobro smo odigrali prvo poluvreme… Pogtovo do primljenog gola, kada smo bili nadmoćniji i stvorili mnogo šansi. Posle su moji igrači izgubili energiju, čak se pojavila neka nervoza i panika“, rekao je Milanović.
-I pored poraza radujemo to što mi dobro igramo. Imamo dobru ekipu i verujem da ćemo biti dobro plasirani na kraju prvog dela prvenstva – dodao je on.
Rad će u sledećem kolu dočekati Crvenzu zvezdu, dok Mladost gostuje Čukaričkom.
Povezana vest:  Tores: U Atletiku ću pronaći motivaciju