Carlos-Tevez

Siti odbio Korintijansovu ponudu za Teveza

Mančester Siti i službeno je odbio ponudu brazilskog Korintijansa za kupovinu njihovog kapitena i najboljeg fudbalera Karlosa Teveza tešku 35 miliona funti, pišu ostrvski mediji.

Tevez želi da ode sa Eastlandsa kako bi bio bliže deci u rodnoj zemlji. To bi mu bez sumnje omogućio prelazak u Korintijans u kojem je igrao samo jednu punu sezonu, ali mu je i to bilo dovoljno da bude proglašen najboljim igračem lige, međutim svota novca koju je Korintijans ponudio nije bila dovoljna da čelnici Sitija prihvate transfer budući oni traže 15 miliona više, navodi Telegraph.

Povezana vest:  Predragu Rajkoviću propao transfer u Englesku u zimskom prelaznom roku

Inače, Tevezov agent Kia Jorabhian potvrdio je ranije da je Korintijans poslao i službenu ponudu, što bi argentinskog napadača učinilo najskupljim fudnbalerom Južne Amerike ikad, ali, barem zasad, do transfera neće doći.

Engleski mediji nagađaju da bi za Tevezom mogao posegnuti Realov trener Žoze Murinjo koji je sugerisao da je njegovoj ekipi potreban još jedan napadač, a omaleni Argentinac preferisao bi transfer u zemlju sa španskim govornim područjem ne ostvari li mu se željeni transfer u Južnu Ameriku.

Povezana vest:  Predsednik Guangdžoua: Pregovori o dolasku Klea bili teški