Jose Mourinho ljut

Murinjo: Čelsijevi navijači su previše tihi

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo kritikovao je danas navijače londonskog kluba zbog slabe podrške tokom utakmica na Stamford Brdižu.
-Svi znaju koliko sam vezan za klub i navijače, ali trenutno je veoma teško igrati kod kuće. Imam osećaj kao da igramo pred praznim tribinama. U takvoj atmosferi i ekipa igra usporeno i mekano. Stadion je bio pun, ali je delovalo da je prezan, što je frustrirajuće – rekao je Murinjo, prenosi britanski Telegraf.
Čelsi je juče u gradskom derbiju pobedio Kvins Park Rendžers sa 2:1 (1:0) i zadržao lidersku poziciju na tabeli Premijer lige. 
-Moj tim nije igrao dobro ili kako sam očekivao. Imali smo periode sa kojima mogu da budem zadovoljan, ali ne i kontinuitet. Očekivao sam više. Zadovoljan sam osvojenim bodovima, defintivno smo ih zaslužili – dodao je Murinjo.
Portugalski trener osvrnuo se i na partiju napadača Dijega Koste.
-On nije pružio partiju na nivou, kao i ceo tim. Povrede mišića ne odnose se samo na telo, već i na mozak. Igrači se posle njih plaše neželjenih reakcija i to stvara blokadu. Očekujem da u narednim utakmica pokaže bolju igru – rekao je Murinjo.

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Partizan gostuje u Jagodini, Zvezda dočekuje Novi Pazar