Brendan Rodgers

Rodžers: Možemo do dobrog rezultata protiv Reala

Trener fudbalera Liverpula Brendan Rodžers rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da napravi dobar rezultat protiv Real Madrida u Ligi šampiona. 
-Poštujemo protivnika. Oni su verovatno najbolji tim na svetu u ovom trenutku… Ali ukoliko mi pronađemo prodornost i brzinu, koju smo imali prošle sezone, onda možemo da se suprotstavimo svakoj ekipi na svetu, pa tako i Realu. Daćemo sve od sebe i verujemo da možemo do dobrog rezultata – rekao je Rodžers, a prenosi Bi-Bi-Si (BBC). 
Madriđani su poslednji poraz zabeležili u septembru, a od tada su upisali čak 11 trijumfa u svim takmičenjima. Trener Liverpula je ocenio da je serija dobrih rezultata Real Madrida „impresivna“ i dodao da najveća opasnost njegovoj ekipi preti od Kristijana Ronalda. 
-Ronaldo je verovatno najbolji igrač na svetu… Sigurno nam od njega preti najveća opasnost. Nadam se da sutra neće biti raspoložen i da neće postići gol. Real ima i mnogo drugih velikih igrača… Poseduju timski rad i od svakoga preti opasnost – rekao je Rodžers. 
Real Madrid sutra od 20.45 na svom terenu igra protiv Liverpula utakmicu četvrtog kola Grupe B u Ligi šampiona.
„Kraljevski klub“ je u prošlom kolu na Enfildu pobedio sa 3:0 I nalazi se na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih devet bodova. Liverpul je treći sa tri boda, koliko imaju i drugoplasirani Ludogorec i poslednji Bazel. 

Povezana vest:  Džerard ponosan na svoj rekord