marko nikolic kzn avgust

Nikolić: Dominirali smo u drugom poluvremenu

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je posle pobede nad Spartakom da je njegov tim zasluženo došao do bodova zahvaljujući dominantnoj igri u drugom poluvremenu.
Crno-beli su slavili danas u Subotici sa 3:0 u poslednjoj utakmici 12. kola Superlige Srbije i došli na korak od osvajanja titule u jesenjem delu sezone.
-Bilo nam je teško da se adaptiramo u prvom delu meča, međutim, u drugom smo potpuno dominirali. Idemo na pauzu sa četiri i šest bodova prednosti u odnosu na rivale. Cilj nam je da probamo da ovu polusezonu privedemo kraju na način na koji smo igrali njen najveći deo – kazao je Nikolić nakon utakmice koju je odlučio trostruki strelac Petar Škuletić.
Kapiten Partizana Saša Ilić u Subotici je proslavio redak jubilej odigravši 700. utakmicu u crno-belom dresu.
-Impozantna brojka, mada sam odavno prestao da brojim. Najbitnije je da sam 700. utakmicu obeležio pobedom. Najvažnije od svega je da Partizan pobeđuje – kazao je Ilić, koji će narednog meseca napuniti 37 godina.
Ilić je postao drugi igrač u istoriji Partizana, posle rekordera Momčila Vukotića, sa 700 odigranih utakmica u svim takmičenjima, u kojima je postigao 229 golova. Ilić je odigrao 325 prvenstvenih mečeva, uz 121 postignut gol, u čemu je klupski rekorder ispred Stjepana Bobeka.

Povezana vest:  Real ubedljiv, Juventus se "provukao"