Snesko kupka 410dinPripremite savršen poklon uz Avon

Neka i ove godine Avon bude deo praznične radosti. Obraduj svoje najmilije poklonima iz Avon brošure!
Miris zime, sećanje na posebne trenutke sa najbližima, uspomene sa prošlogodišnjih prazničnih proslava i uzbuđenje koje raste, pravi su povod da počneš sa pripremama za ovu sezonu poklanjanja! Iznenadi savršenim poklonima koje možeš naći u Avon prazničnoj brošuri i izmami osmehe svojih najdražih.
U susret novim doživljjima i zimskoj sezoni, Avon je pripremio posebne ponude – setove svojih najpoznatijih parfema, posebne ponude make up proizvoda koji će ti pomoći da zblistaš u novogodišnjoj noći, nakit za svaku odevnu kombinaciju i mnoge druge zanimljive proizvode, koje možeš pokloniti dragim osobama.

Povezana vest:  30. AMSTEL FASHION WEEK, Gala revija srpskih modnih kuća - “Mona”, “Nicolas”, “Zekstra”, “St. George”, “TFY”, “Trikotaža Ivković”, “Passage”, “Martini Vesto” i “PWL” (FOTO)

Elite gentleman set 1899dinSezona poklnjanja može da počne

Upotpunite prazničnu atmosferu slatkim tematskim poklonima, kao što su sneško kupka po ceni od 410 dinara ili zimska šolja za čaj po ceni od 899dinara.
Ukoliko se spremaš za glamuroznu zabavu, ograničena serija Hollywood make up seta je baš za tebe, po ceni od 1497din. Ako tvoj izgled treba da zaseni, profesionalna paleta sa 55 nijansi senki, sa 4 nijanse rumenila I 36 sjajeva je prava stvar, po ceni od 4799din. Setovi najpoznatijih Avon parfema Today, Tomorrow, Always, Outspoken, Little black dress dostupni su po specijalnim cenama. Lako možete priuštiti I trenutke opuštanja uz specijalne praznične Planet Spa setove. Savršen poklon na dohvat ruke – samo izaberi!
Dočekaj sezonu darivanja spremna i neka Avon i ove sezone donese radost na tvoja vrata!

Povezana vest:  GLOBALNA KAMPANJA SNIMLJENA U BEOGRADU