dzeko

Džeko: Teško mi je što neću igrati

Fudbaler Bosne i Hercegovine Edin Džeko rekao je danas da mu je izuzetno teško što će zbog povrede propustiti meč protiv Izraela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine. Napadač Mančester sitija povredio je list desne noge i sledi mu pauza od nekoliko nedelja. 
-Izuzetno mi je teško što neću igrati ovaj meč, pogotovo jer sam imao dobar osećaj. Međutim, povreda je došla u najnezgodnijem trenutku i moram da se pomirim s tim – rekao je Džeko, preneli su bosanski mediji. 
Džeko je naveo da njegovu reprezentaciju „s njim ili bez njega“ očekuje težak meč, ali da veruje u svoje saigrače i dobar rezultat. 
-Verujem u ekipu, jer znam da posedujemo kvalitet da ostvarimo dobar rezultat u Haifi. Nedostaje nas nekoliko, ali igračima koji su tu treba dati podršku i verovati u njih – dodao je Džeko. 
Meč Bosne i Hercegovine, i Izraela igra se 16. novembra u Haifi. Reprezentacija Bosne i Hercegovine, posle tri meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, zauzima peto mesto u Grupi B sa dva osvojena boda. 

Povezana vest:  Morinjo: Bolji smo bez Davida Luiza