dejan stankovic kzn

Luković: Stanković obeležio dve decenije srpskog fudbala 

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Aleksandar Luković rekao je danas da je Dejan Stanković obeležio poslednje dve decenije srpskog fudbala i da zaslužuje punu Marakanu na sutrašnjem oproštaju.
Stanković, nekadašnji Zvezdin kapiten i rekorder po broju utakmica za državni tim oprostiće se sutra od crveno-belog dresa na prijateljskoj utakmici sa Udinezeom, gde trenutno obavlja funkciju asistenta trenera Andree Stramaćonija.
-Stanković je moj veliki prijatelj i igrač koji je obeležio skoro dve decenije srpskog fudbala. Kada se pogleda njegova karijera, klubovi u kojima je igrao, trofeji, zaslužuje da sutra dođe veliki broj navijača na Marakanu – izjavio je Luković novinarima na stadionu Crvene zvezde.
On je objasnio da ne postoji ni najmanja šansa da zaigra sutra u crveno-belom dresu, jer ne želi dodatno da potpiruje priče o povratku na Marakanu.
-Kada bude nešto konkretno, reći ću. Možda je moja greška bila što odmah nisam stopirao tu priču – rekao je Luković, koji nakon isteka ugovora sa Zenitom trenira sa Zvezdom.
Utakmica između Crvene zvezde i Udinezea igra se sutra od 17 sati.

Povezana vest:  NIKE JE PREDSTAVIO NOVE HYPERVENOM X PATIKE ZA MALI FUDBAL