aleksandar kolarov umbroKolarov: Najlakše je sada odustati od svega
 
Zamenik kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov rekao je da je njegova ekipa u teškoj situaciji posle poraza od Danske, ali da ne treba da odustane od plasmana na Evropsko prvenstvo. -Najlakše je sada odustati od svega. Teška je situacija, ali ne možemo da odustanemo, da ne igramo… Daćemo svoj maksimum, u fudbalu se nikad ne zna. Moramo da verujemo u čuda, pošto nam čuda uvek trebaju – rekao je Kolarov novinarima u Beogradu.
Srbija je u petak doživela debakl pred praznim tribinama stadiona Partizana, pošto je posle vođstva izgubila sa 3:1 u svojoj trećoj utakmici Grupe I kvalifikacija za kontinentalni šampionat.
-Izgubili smo utakmicu koju nije trebalo da izgubimo. Jeste teško, ali… Bilo je grešaka, nije bilo dobro, ali šta je tu je. Opet ponavljamo neke stvari, pričamo da treba bolje i treba to da pokažemo na terenu -kazao je Kolarov.
Odbrambeni fudbaler Mančester sitija zbog povrede nije nastupio protiv Danske, ali je bio uz ekipu.
-Najlakše je gledati sa strane i komentarisati, mnogo je to teže uraditi na terenu, ali nismo igrali dobro, davali smo im prostor, imali su svoje šanse, iskoristili ih i zasluženo pobedili -, ocenio je Kolarov.
On je dodao da će predstojeća prijateljska utakmica sa Grčkom, koja će se u utorak igrati na Kritu, dobro doći reprezentaciji Srbije u ovom trenutku.
Srbija će u narednom kvalifikacionom susretu gostovati Portugalu u martu.
Povezana vest:  Tohir: Pružićemo Macariju još jednu šansu