hjundai_loptaHyundai akcija „Lopta lepih želja“ završava se 14. maja
U petak 14.05. u Knez Mihajlovoj ulici kod česme u Beogradu u periodu od 12:00-18:00 h biće održana završna akcija pod nazivom „Lopta lepih želja“ (Good will ball) koja ima za cilj najavu predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu čiji je Hyundai oficijelni partner. U okviru pomenute akcije građani Beograda će imati priliku da potpišu veliku loptu prečnika 4 m i na taj način požele našoj reprezentaciji uspeh na Svetskom prvenstvu u fudbalu koje će se u toku juna i jula ove godine održati u Južnoj Africi.
U 32 zemlje čije reprezentacije učestvuju na predstojećem Svetskom prvenstvu organizuju se ovakve akcije.
„Lopta lepih želja“ će nakon što obiđe veće gradove u Srbiji biti poslata u Južnu Afriku gde će biti izložena na otvaranju Svetskog prevenstva u fudbalu.
Pored potpisivanja lopte lepih želja za sve posetioce ove akcije obezbeđeni su i veoma interesantni zabavni i muzički sadržaji. Svi prisutni će biti u prilici da se zabave igrajući: virtuelni fudbal, stoni fudbal ili pucajući penale na terenu za mali fudbal, a nagrade za one najbolje će biti lopte sa logotipom Svetskog prvenstva u fudbalu. Program će voditi Inspektor Blaža a za ljubitelje dobre pop i rok muzike tu će biti Zorana Pavić i bend koji će prisutne zabavljati svirajući najveće domaće i strane pop-rok hitove.
Povezana vest:  Zidan: Nisam nabolji trener na svetu